Ogłoszenie

Zapraszamy na jesienny zlot, więcej informacji w odpowiednim temacie:
https://fpr.com.pl/viewtopic.php?f=159&t=2914&view=unread#unread


Case 956 nie jedzie

Case 956 nie jedzie

Postprzez kecaj » Pt, 21 kwietnia 2017, 21:45

Witam

Mam problem z WOM, miał mi go naprawiać kolega wieć chciał żebym mu przygotował ciągnik i zdemontował podnośnik. Pózniej okazało się że musze jednak ciągnik odstawić do mechaniaka, ale po złożeniu podnośnika okazało się że ciągnik nie jedzie. Wcześniej spusciłem olej z hydrauliki i ponownie go wlałem po złożeniu wszystkich części. Czy może to być problem? Wcześniej nigdy nie było problemu z biegami. Treaz też wchodzą, sprzegło wydaje sie ze pracuje odpowiedno a cignik nie reaguje na żadny bieg. Czy to problem jakiegoś zaworu ? Czy może zupełnie inna przyczyna? Czy któs może mi pomóc?
kecaj
Nowicjusz
 
Posty: 2
Dołączył(a): Pt, 21 kwietnia 2017, 21:40
Lokalizacja: Słupsk

Re: Case 956 nie jedzie

Postprzez Stasiek_84 » So, 22 kwietnia 2017, 10:33

może przesunąłeś jakiś pierścień i nie nasunąłeś spowrotem, odwołując się do ciężkich U jest tam pierścień przekazujący napęd na wałek atakujący i już zdarzało się że zostawał na półce
Avatar użytkownika
Stasiek_84
Mający coś do powiedzenia
 
Posty: 117
Obrazki: 35
Dołączył(a): Wt, 29 stycznia 2013, 11:51
Lokalizacja: Warmia i mazury, powiat Olsztyn
Numer GG: 1561556

Re: Case 956 nie jedzie

Postprzez kecaj » So, 22 kwietnia 2017, 10:46

Tyle że ja nic z napędu nie rozbierałem, skrzyni również. A gdzie miałby być ten pierścień? Gdzie on jest zamontowany?
kecaj
Nowicjusz
 
Posty: 2
Dołączył(a): Pt, 21 kwietnia 2017, 21:40
Lokalizacja: Słupsk


Powrót do Case IH

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości